miercuri, 8 septembrie 2010

6 a.m in a september night

In liceu, nu am fost niciodata genul de fata care sa aiba relatii lungi. Eu eram fata cu " cea - mai - lunga -relatie - de - trei -saptamani", maxim. Si uneori ma uram pentru asta. Credeam ca e ceva in neregula cu mine, alteori credeam ca sunt doar "blestemata".
Bineinteles toate prietenele mele aveau relatii ( si cand spun asta ma refer la cele normale - mai mult de trei saptamani - pe scurt, lungi!).Toate! Adica... ce era in neregula cu mine?
Atunci ma tot intrebam ... cum pot doi indragostiti sa petreaca atata timp impreuna si / sau la telefon si sa nu se plictiseasca niciodata? Si de ce se certau? Care puteau fi motivele care sa porneasca o cearta intre doi indragostiti ( mai ales unii tineri) ?
Acum stiu.Uneori te plictisesti, si cele mai multe certuri incep din motive stupide, foarte stupide , dar este o parte a relatiei si de asemenea dragut. Si in plus toate lucrurile plictisitoare, enervante sau poate doar normale, cand le faci cu persoana iubita , devin ceva diferit. It's just like magic.

Niciun comentariu: